Uusi vuosi tietää perinteisesti sitä, että kauppareissujen piristykseksi hyllyiltä löytyy vaikka mitä uutuutta. Pätkis-pussin jätän väliin, koska uskon, että Pätkis pussista maistuu samalta kuin Pätkis patukkana. Karkkipuolelta olen sen sijaan tykästynyt uusiin pussissa myytäviin isoihin Sisuihin. Idea tosin on Läkerollilta kopioitu, mistä tulikin mieleeni, että nyt niitäkään ei tarvitse enää raahata lentokentiltä ja laivoilta, sillä yllättäen bongasin ko. askeja ihan lähi K-Kaupasta. Enkä tarkoita nyt niitä kurkkupastill-virityksiä, vaan ihka oikeita Läkerolleja.

Valion valikoimasta oon maistellut vähintääkin hassulta kuulostavaa cottifruttia, eli raejuusto-hedelmä-jugu-mikälienee-mössöä. Ihan rahastustahan toi on, kai sitä voi itsekin raetta ja juggea kupissa vatkata sekaisin, mutta kyllä noita ehkä tulee jatkossakin ostettua välipalavaihtoehdoiksi.

Lisäksi oon innostunut omatekoisista rahkaletuista. Ihan loistavia; ei ollenkaan vehniksiä, paljon protskua ja hyvällä pannulla ne saa paistettua lähes ilman rasvaa. Lisäksi pakastemarjoja, niin on namia.