Lähdettiin eilen miehen kanssa vielä illalla kävelylle, vaikka mun olikin tarkoitus rajottaa päivän liikunta pelkkään salitteluun. Mutta puolustukseksi on sanottava, että en oo koskaan pitänyt kävelyä kovin kuormittavana (oikeana) liikuntana ja toisekseen täytyyhän sitä joskus parisuhdettakin hoitaa. Tunnin verran oltiin, sitten tartti tulla ukkosen alta pois. Innostuttiin tekemään vielä vatsoja ja lopuksi nopea pulahdus uimaan. Että ei ihan kevyt treenipäivä sitten kuitenkaan.

Tänään oli tarkotus mennä vaan aamu-spinniin, mutta testasin kofeiinitabletteja ja niiden piristämänä innostuin tekemään myös rinta+hauis-treenin. Onpahan pois huomiselta. Rinnan sain varmasti pumpattua kipeeksi, hauiksista nyt ei koskaan oikein tiedä. Tein 7*7*7:ää pitkästä aikaa taljassa, joten toivottavasti hauberit siitä säikähti kasvuun.

Päivän lounas on taas hoidettu xylitol sisuilla. Ai jai. Mutta teen feta-salaattia heti kun pääsen kotiin. Töitä olis tosin niin paljon, että täällä menis helposti koko ilta. Paljon helpommalla pääsis, jos vaan oppisi pitämään suunsa kiinni, eikä niin innokkaasti haalisi itselleen vastuita.