Reenasin olat ja ojentajat eilen poikkeuksellisesti työpaikan salilla. Siellä on ihan mukava rauhassa vääntää silloin, kun ei ole ruuhka-aika. Pienihän se on ja kylmän kellarimainen, mutta kyllä siellä kaikki lihasryhmät saa varmasti rääkättyä. Jos oikein tahtoisi säästää, kävisi siellä vaan bodaamassa ja tekisi aerobiset ulkona juosten, kävellen ja pyöräillen. Mutta on tuo kuntokeskus monipuolisella jumppa-, spinning- ja kuntosalivalikoimalla semmoinen asia, josta suostun mielihyvin maksamaan.

Tänään tein aamulla jalkatreenin. Mistä johtuukin, että aina, kun uskaltaudun tekemään supereita laitteilla (teen tätä vain, jos salilla on hiljaista), niin eikös paikalle pöllähdä joku, jonka pitää saada tehdä juuri jommallakummalla laitteella. Monille kun supersarja ei välttämättä ole tuttu käsite, niin tulee tosi vaivautunut olo, kun sillä tavalla varaa kaksi laitetta. Taljalla ja vapailla painoilla superit onnistuu helpommin. Anyways, tein nyt siis prässin ja hackin superina, ja koska halusin vapauttaa ne mahdollisimman nopeasti vieressä kyttäävälle papparaiselle, taukoa ei tullut pidettyä juuri missäään välissä. Tiedä nyt sitten kumpaa tuo oikeasti väsytti enemmän, reisiä vai sydäntä. Toivottavasti meni reeni kuitenkin reisille...

Reenin päätteeksi kokeilin Wave-laitetta, ihan pirun tehokas. Pisti puuskuttamaan oikein kunnolla, kun liikerata poikkesi niin paljon totutusta. Tota jos jaksais joku kertaa vääntää vaikka puolisen tuntia, niin melko varmasti saa persuksen kipiäksi. Kiva löytää välillä jotein uusia tapoja kiduttaa itseään.