Kotiin palattiin eilen päivällä. Nukkumattoman vuorokauden seurauksena päivä meni aikamoisessa sumussa ja ainoat järkevät aktiviteetit oli työmeilien sekä matkalaukun pikainen purku ja rauhallinen kävelylenkki. Oli nätin tyyni ja aurinkoinen päivä;  hiljainen lenkkipolkku oli melkoinen vastakohta matkalla totuttuun ruuhkaan ja meteliin. Kaiken kaikkiaan sujui loistavasti. Kokemista riitti joka päivälle aamusta iltaan, melkeinpä ylikuormitusta aisteille. Nyt lähinnä huvittaa tämä valikoimien kapeus (monellakin osa-alueella) täällä koti-Suomessa, mutta puolensa kai kullakin.

Ainoa miinukesen matkalta saa

lentoyhtiömme. Toiminta vaikutti mennen tullen todella ammattitaidottomalta räpellykseltä. Varmasti koneen muutamille amerikkalaisille matkustajille jäi lennosta aika venäläinen-fiilis, eikä johtuen matkustajaenemmistön kansalaisuudesta.

Liikuntaa matkalla kertyi pääasiassa kaupunkikävelystä, noin 3*8km päivässä. Ihan hyvin. Hotellissa oli tosi hieno kuntosali ja siellä tuli käytyä muutaman kerran vetryttämässä jalkoja kuntopyörällä. Punttitreeninkin olisi saanut kaikille lihasryhmille tehtyä mainiosti, mutta motivaatio ei riittänyt. Aikaerosta ja erilaisesta ruokavaliosta johtuen jaksaminenkaan ei olisi ollut paras mahdollinen.

Tänään aamulla vääntäydyin jo aamuspinniin. Nukuin ilta-kasista aamuun kuuteen, joten ihan kunnolliset unet. Kropalla meni kuitenkin selvästi hetki, ennenkuin se tajusi, että täälläpäin maapalloa ollaankin hereillä taas vähän eri aikaan. Spinniä vauhditti reissusta ostettu uusi sykemittari. Pitkään harkitsin ostamista, mutta eiköhän tuosta riitä hintansa verran huvia hyötyä. Mukana tuli kenkään laitettava sensori, joten juoksukilometritkin saa kohtuu tarkasti mitattua.