Arki on taasen palannut reissun jäljiltä. Eipä tuo pyrähdys edes ollut pitkä ajallisesti, mutta matkallisesti kylläkin. Noin lyhyessä pätkässä ei edes aikaerorasitus juuri ehtinyt painamaan...

Mutta kyllä oli taas kivaa, lempparikaupunki ei pettänyt tälläkään kertaa. Reissun agendalla oli pääasiassa shoppailua, shoppailua ja shoppailua. No, käytiin me jopa syömässä 5 tähden ravintolassa ja jääkiekko-ottelussa. Tosin lätkämatsissakin olisi voinut kuvitella olevansa ravintolassa, sillä pelin seuraamisen sijaan pääasia tuntui olevan jatkuva mussuttaminen. Ei voinut kuin suu auki ihmetellä alituista eestaas liikettä pitkin käytäviä ja täysinäisiä ruokatarjottimia.

Tuli törsättyä kiitettävästi, kun kaikki oli muka niin paljon edukkaampaa. Ostin mm. törkeen halvalla Guessin kassin ja tämmöisen talvitakin.
994877.jpg

Vaatteiden lisäksi shoppailin mm. protskupatukoita ja suklaata. Edelleenkin; voi mikä vääryys onkaan asua tämmöisessä maassa, jossa valikoima on kaiken suhteen niin pientä. Miksei täällä ole delejä, joista saa tuoreita paloteltuja hedelmiä, marjoja, tusinoittain erilaisia salaatteja, Snappleja ja Frappucinoja, ja, ja... Miksei täällä lehtihyllyssä ole mitään luettavaa ja jos onkin, miksi se maksaa niin paljon. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Olkookin, että joutuisi sitten asustamaan samalla mantereella ihmisten kanssa, jotka eivät alkuunkaan osaa nauraa omalle omituisuudelleen ja ajoittaiselle typeryydelleen.

No joo, mutta se siitä vinetyksestä. Onneksi tuonnepäin on jo uusi reissu suunnitteilla. Reenit jäi reissussa lähinnä useiden tuntien kävelyiden varaan (ehkä hyvä niin), kerran käytiin testaamassa hotlan sali. Oli kyllä lajissaan paras, jossa mä olen käynyt. Ihan uudet ja mulle uudenlaiset laitteet, paljon juoksumattoja ja crossareita. Ja näkymät ikkunasta yhteen maailman tunnetuimpaa valomereen. Harmi, ettei jäänyt enempää aikaa reenata.

Nyt on sitten taas kotimaassa reenit täydessä vauhdissa. Tänään ehdin jo tempasta intervallilenkin ja selkäreenin. Alkaa vaan ulkona oleen vähän turhan kylmä, työmatkapyöräilyn jälkeen on useamman tunnin syväjäässä.