Työt pitävät edelleen kiireisenä. Jostain syystä hommat tulevat aalloissa; joko on niin hiljaista, ettei huvita hoitaa niitä vähäisiäkään vastuita tai sitten kiireisyys-mittari heilahtaa tappiin ja 8 tuntia päivässä ei meinaa riittää. Mutta onneksi mä saan pienestä stressistä ja paineesta vaan lisää virtaa, on hieno tunne huomata, kuinka sitä on äärimmäisen keskittynyt ja asiat hoituu tasaisen tappavaan tahtiin. Kotona illalla pää on kyllä sitten aika turta, mutta onko sen niin väliä.

Liikunnat on hoidettu rutiinilla. Kohokohtia oli lauantain intervalli-spinni ja sunnuntain 2 tunnin pitkä hölköttely-lenkki. Eli tuli sitten VeeKoota ja PeeKoota molempia. Varsinkin juoksun kannalta tuota vauhtikestävyyttä pitäisi ehdottomasti parantaa, mutkun siihen on niin vaikea motivoitua. Jollen mä löydän reissusta edullista sykemittaria, niin marssin sitten heti kotimaahan palattua viimein ostamaan sellaisen. Ehkä siitä on tuohon jotain apua...

Tänään kävin tekemään sekalaisen jalkatreenin. Vähän kyllästyminen vaivasi, niin poikkesin sitten suosiolla totutusta. Tein pitästä aikaa paljon parjattuja lointontajia ja lähentäjiä. Pohjeliikkeen tauolla otin jokerina reisiojentajan niillä painoilla, jotka edellinen oli koneeseen jättänyt. Ainakin hiki tuli. Pitkän aikaa ihmettelin, että kuka täällä haisee näin pahalle ja miksi ihmeessä se haju seuraa mua koko ajan, mutta se taisinkin olla minä, joka haisi. Yöks. Tarttis investoida uusiin reeni-releisiin, kun ei näköjään noista vanhoita tuoksu lähde enää pesussa. Mutta mä tein periaatepäätöksen, että en näillä Suomen riistohinnoilla enää osta mitään (50€ jostain vaivasesta paidasta), joten nämäkin on reissun ostoslistalla.

Kaivoin aamupalalla huvikseni loppuja kreatiineja pussin pohjalta (kohta mut varmaan pakotetaan töissä huumetestiin, kun kaivelen valkoisia jauhoja Mini Grip -pussista) ja ihan niinkun siitä olisi saanut lisäboostia treeniin. Ja mä kun päätin, etten enää osta uutta erää. Tarvii harkita uudelleen, en vaan pidä kovin järkevänä alkaa "hifistelemään" lisäravinteilla, ennenkun saan ruokavalion kuntoon.