Oli vähän kyllästyttävä viikonloppu. Yleensä mun on helppo keksiä tekemistä ihan vaan kotinurkissa, mutta nyt yleismieliala oli jostain syystä tylsistynyt. Kaikenlaista hyödyllistä ja hyödytöntä sitä tuli kuitenkin loppujen lopuksi tehtyä. Agendalle mahtui mm.
-epämääräistä nurkkien ja kaappien sekä pihan siivousta
-spinning 90min
-hidasvauhtinen peekoo lenkki 120min
-1 kerta loistavaa ja 2 kertaa hyvää seksiä
-syksyn viimeinen uintikerta

Vesi järvessä oli kylmentynyt jo nautittavan-kiduttavasta pelottavan kiduttavaksi. Enää se ei piristänyt vaan kangisti ja aiheutti döhäisen olon loppuillaksi.

Juoksulenkillä maltoin 85%:sesti pitää sykkeen oikealla tasolla, mäissä ja tuulenpuuskissa se luonnollisesti nousi. Tuo tuuli oli tosi haasteellinen pukeutumiselle; suojaisilla paikoilla varustus oli sopiva, mutta puuskissa kylmyys tunki ikävästi luihin ja ytimiin saakka. Toivottasti en sairastunut. Sunnuntain lenkkejä vauhdittaa kivasti lauantain herkkupäivän energiatankkaus. Mietin, että josko tuon varjolla uskaltaisi noita energiarikkaita päiviä pitää joskus muulloinkin. Eikä tuo lauantaikaan koskaan mikään mega-mättö päivä ole, harvoin mennään edes yli 3000 kcal. Tää on sarjassamme näitä "no shit Sherlock" -oivalluksia: Kun on energiaa, reeni kulkee paremmin.