Hipsuissa kevyt viikko siksi, että ainoastaan salitreeni on kevennetty, mutta airopinen jatkuu entisellään. Itseasiassa oon tehnyt salin puolella vaan vatsat ja käynyt vaihteeksi BodyPumpissa. Noin yleisesti ottaen pidän BP:tä aika turhana huitomisena, mutta kevyellä viikolla se motivoi paremmin, kun yksinään hitkuttaminen salilla. Kävin aikoinaan Pumpissa enemmänkin, mutta totuus on, ettei siellä lihaksia tai voimaa kasvateta. Mutta jokainen tavallaan, tiedän kyllä monia intohimoisia pumppaajia.

Viikonloppuna tutut kuviot; spinninkiä ja pitkä juoksu. Muistin taas talvijuoksun "ihanuuden". Varustautumiskysymyshän tuo kylmyys vaan on, mutta kun ne varusteet, kutittaa ja kuristaa ja ahdistaa. Onneksi alkuvuodesta pääsee pariksi viikoksi vähän lämpimämmille leveysasteille.

Uusi saliohjelma pitäisi piakkoin vääntää. Yhtenä ideana oli kokeilla HST:tä, mutta ehkei kuitenkaan. En mä tiedä, jotenkin tuntuu, että saanko siitä kuitenkaan riittävästi irti ja maltanko tehdä kunnolla ja onko tuosta kaikesta tarkkuudesta ja laskemisesta kuitenkaan niin merkittävästi hyötyä. Jotain uudistusta tahtoisin kuitenkin iänikuiseen 4-jakoiseen. Vois koittaa tiputtaa 3-jakoiseen ja yrittää jaksaa sisällyttää ohjelmaan entistä enemmän supereita ja muita herkkuja.